Toimitusehdot

Yleistä
Verkkopalvelu www.arrogantdesign.fi on ArrogantDesign OÜ:n tarjoama palvelu (jatkossa Verkkopalvelu).
Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset. Verkkopalvelu ei vastaa ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu on optimoitu toimimaan yleisimmillä selaimilla.

Hinnat
Verkkopalvelun tuotteiden hintojen valuuttana on Euro (€) ja hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Asiakaspalvelu
Voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse 0401303998 tai sähköpostitse sales@arrogantdesign.fi

Maksaminen
Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Paytrail -maksunvälityspalvelu toimii maksun välittäjänä asiakkaan ja Verkkopalvelun välillä. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet ja kauppiaasta riippuen maksusuoritus onnistuu myös yleisimmillä luottokorteilla. Maksutavaksi voit myös valita laskun maksuajalla tai osamaksun. Lisätietoja: Paytrail

Lue lisää maksutavoista: Paytrail maksutavat

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla, joka toimii maksunvälittäjänä verkkokaupassa. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto, Mash (ent. Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

collector.fi

jousto.com

mash.com/fi

webpay.svea.com/fi

Asiakastiedot
Antamanne asiakastiedot (nimi, sähköposti, puhelinnumero ja osoite) ovat ainoastaan Verkkopalvelut ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Eri maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan pankille tai luottoyhtiölle, ei Verkkopalvelulle eikä kenellekään muulle kolmannelle osapuolelle.

Toimitusaika ja tavat
Verkkokaupan varastotuotteiden toimitusaika on pääsääntöisesti 2–7 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että alennusmyyntien aikaa toimitusaika saattaa olla ruuhkan vuoksi normaalia pidempi.

Mikäli kyseessä on tilaustuote, on toimitusaika ilmoitettu tuotetiedoissa erikseen. Tilaustuotteiden toimitusaika on 6-12 viikkoa. Verkkokauppa näyttää tiluatuotteiden toimitusajaksi automaattisesti aina 12 viikkoa, mutta toimitusaika on usein lyhympi, jos tuotetta on jo tilattu lisää varastolle. Voitte tiedustella tarkempaa toimitusaikaa asikaspalvelusta.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä. Emme vastaa kolmansista osapuolista johtuvista viivästyksistä.

Toimitusmaksu on lähetyksen koosta riippuen joko 19 -89€. Kuljetusyhtiö on suoraan yhteydessä tilauksen toimitusajankohdasta. Yhtiö toimittaa tuotteet ulko-ovelle. Voit olla yhteydessä, mikäli tarvitset erikseen sisäänkannon asunoon.

Vaihto ja palautus
Asiakkaalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa käyttämätön tuote 14 päivän kuluessa tilauksen toimituksesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet ja kaupanpäälliset.

Ota ystävällisesti yhteys asiakaspalveluun, jos haluat palauttaa tuotteen. Palautukselle tilataan tällöin nouto toimitusosoitteesta.

Rahojen palautus tapahtuu maksupalveluntarjoaja Paytrailin toimesta, sillä maksutavalla, jolla tilaus on maksettu.

Korttipalautuksissa summa palautuu suoraan maksukortille. Mikäli kyseessä on ulkomaalainen kortti, voi palautuksessa kuitenkin mennä hieman pidempään.

Collector maksutavat ja Verkkopankki -maksutavat: summa palautuu laskulle (Collector) tai ilmoitetulle tilinumerolle (verkkopankki).

Mikäli tilaaja palauttaa tilauksen, rahanpalautus koskee vain tuotteiden summaa. Alkuperäistä toimituskulua ei palauteta.

Mikäli tuote on asiakkaalle räätälöity tilaustuote tilauksen perumisesta voidaan periä korvaus, joka vastaa keskimäärin niitä kustannuksia, joita peruminen aiheuttaa Verkkopalveluille. Näytekappaleilla ei ole vaihto -tai palautusoikeutta.

GET OUR EMAIL LETTER

Subscribe to the Futurelife mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

0

Ostoskori